• онлайн обучение
  • курсове за ученици
  • сертифицирай знанията си
  • английски интензивен
  • English speaking course
  • български за чужденци
Previous Next

Обучение в Испания

ACADEMIA CONTACTO

ACADEMIA CONTACTO e едно от най-добрите езикови  училища в Испания. Основано е през 2001 г. и има клонове в 6 от големите градове на страната - Мадрид, Барселона, Валенсия, Аликанте, Севиля и Гранада. Езикова школа АКЦЕНТ е официален представител на Academia Contacto за България и работи без увеличение на цените. Разгледайте сайта на Academia Contacto тук: www.academiacontacto.com

Можете да избирате между богат набор от курсове за всяко ниво – от абсолютно начинаещи до най-високите нива. Курсовете започват всяка седмица, в малки групи и са наистина динамични и интерактивни, така че да можете да научите езика или да повишите познанията си по испански по забавен, но професионален начин в приятна и приятелска атмосфера.

Всички преподаватели в училището са испанци, с университетска степен, специализирали преподаване на испански като чужд език и разполагащи с богат професионален опит. Те са готови да отговорят на всичките ви въпроси и да ви въведат в света на испанската култура.

Училището предлага също така програма от допълнителни дейности и екскурзии, които се провеждат в следобедите или през почивните дни. Включвайки се в тях, ще можете да разгледате градове и да се насладите на на обществото и културата на страната точно като испанец/ка.

Вижте снимки от прекрасните испански градове:

Вижте видеоклип на AСADEMIA CONTACTO:

Курсистите на ACADEMIA CONTACTO са основно от Европа (почти 75%), но също така от Америка, Австралия, Азия и Африка. Обикновено това са студенти в университети или млади професионалисти, които желаят да научат испански, за да повишат квалификацията си, но също така и курсисти над 40, които лесно се интегрират в групите.

От началото на работата си като училище за преподаване на испански ACADEMIA CONTACTO предоставя високо професионално ниво на обучението, отдаденост на работата с изучаващите испански език и изключително конкурентни цени. Училището е готово да ви посрещне целогодишно, да удовлетвори високите ви очаквания и да спомогне за постигането на вашите цели и да превърне престоя ви в Испания в незабравимо ценно преживяване.

Учете испански в столицата Мадрид!
Препоръчваме ви горещо училището на ACADEMIA CONTACTO в Мадрид, не само защото това е столицата на Испания, но също така заради космополитната атмосфера, удобните самолетни полети от и до България, богатото културно наследство и неповторимата атмосфера.
Училището в Мадрид разполага с високо квалифицирани преподаватели, богата гама от курсове - стандартни, интензивни, интензивни с индивидуално обучение и само индивидуално обучение.
Вижте карта с разположението на училището в Мадрид:
www.academiacontacto.com/en/content/spanish_courses_in_madrid

Вижте снимки от училището в Мадрид: www.academiacontacto.com/en/content/spanish_courses_in_madrid

Предлага се и възможност за подготовка за международни изпити /DELE/ и др. Средният брой курсисти е 5, а максималният размер на групите за Мадрид е до 8 човека. За всички курсове се използва учебната система Prisma на издателство Edinumen. Учебниците са организирани граматично в съответствие с Общата Европейска езикова рамка и се допълват със статии от вестници, разговорни упражнения, CD, видео уроци, филми и музика. 
Часовете са с продължителност 55 мин. Нивата на обучение в училището са А1, А2, В1, В2, С1 и С2.
За курсисти, изучавали испански език до момента се изисква попълване на кратък входящ тест, а преди началото на курса се провежда кратко интервю на испански език. Ако вече сте учили езика, моля проверете нивото си на владеене на испански от тук: www.academiacontacto.com/es/content/online-test

Официални празници за Испания през 2016 г.
- 1 януари, 6 януари, 25 март, 2 май, 25 юли, 15 август, 9 септември, 12 октомври, 1 ноември 9 ноември, 6 декември

ЗА КУРСОВЕТЕ
Курсовете започват всеки понеделник. Единствено за курсове за начинаещи има фиксирани дати - за 2016 г.:
4 януари, 1 февруари, 29 февруари, 14 март, 4 април, 2 май, 16 май, 6 юни, 4 юли, 18 юли, 1 август, 15 август, 5 септември, 19 септември, 3 октомври, 31 октомври, 28 ноември

Видове курсове:
Стандартен 10: Този курс се провежда от понеделник до петък, 9:30 – 11:20 или от 11:40 до 13:30. Включва два урока на ден по 55 минути всеки, общо 10 часа на седмица. Курсът се предлага за всички нива и се провежда целогодишно.

Интензивен 20: Този курс се провежда от понеделник до петък, 9.30 – 13.30 ч. Курсът е с график от 4 часа на ден, по 55 мин. всеки, 20 учебни часа седмично. Интензивният курс се предлага за всички нива и се провежда целогодишно.

Интензивен 25: В допълнение към часовете в интензивния курс, в този имате по един час допълнително на ден в една от следните области: “Разговор”, “Испанска литература”, “Испански за бизнес”, “Подготовка за изпит DELE”. Допълнителният час се провежда в малки групи 2 – 5 курсисти

Интензивен 20 + 5. Това е същият курс както интензивен 20, но с добавка от 5 часа на седмица индивидуално обучение (по един час на ден).

Интензивен 20 + 10. Отново комбинация между Интензивен 20 и два часа индивидуално обучение на ден.

Интензивен + СТАЖ: Комбинация между Интензивен 20 преди обяд и стаж през следобедите. Минималният престой е 4 седмици. При заявка може да се организират допълнителни седмици с курс, стаж или и двете.

DELE 20: Три седмици интензивен курс на подготовка за за Diploma de Español como Lengua Extranjera (DELE), с 20 часа обучение на седмица. Училището предлага курса DELE 20 пет пъти годишно – точно преди провеждането на изпита DELE.

Индивидуално обучение: Това обучение е насочено към хората, които желаят да подобрят езиковите си способности по най-ефективния начин и за най-кратко време. В началото на обучението вашият преподавател ще ви помогне да изберете подходяща за целите ви програма. Също така можете да избирате колко часа седмично да се обучавате или дори да обедините уроците си с друг курсист. Индивидуалните уроци могат да бъдат и като допълнение към други курсове.

НАСТАНЯВАНЕ
ACADEMIA CONTACTO осигурява възможност за настаняване за своите курсисти, започвайки от неделята преди началото на курса до съботата след края на курса. При желание от ваша страна могат да бъдат организирани и допълнителни нощувки. Данните за настаняването се изпращат по имейл до служителя, отговорен за намирането на настаняване минимум 10 дни преди пристигането на курсиста. Местата за настаняване винаги са разположени в централните части на града, в близост до училището. Възможни са и алтернативи на предложеното настаняване.

Настаняване в испанско семейство: Най-добрата възможност да се докоснете до до испанския начин на живот е като живеете в някое от внимателно подбраните от училището приемащи семейства. Курсистите, настанени в семейства, ще подобрят испанския си по естествен начин, докато създават нови приятелства. Всички семейства разполагат с интернет връзка. Ако е необходимо да спазвате специална диета – уведомете ни. Възможно е да се избира между семейства с или без деца, с или без други курсисти, непушачи и т.н.

Настаняване в общ апартамент: Предлагат се варианти за настаняване в напълно оборудвани стаи в апартаменти близо до училището. Курсистите могат да изберат самостоятелна или двойна стая. Кухнята, банята и всекидневната са общи. Има апартаменти в които живеят един или двама испанци, както и апартаменти само за курсисти. Всички апартаменти разполагат с интернет възка. Няма допълнителни такси за ток, вода, интернет и т.н.

Настаняване в самостоятелен апартамент: За по-независимите курсисти се предлага и възможност за настаняване в напълно самостоятелни, централно разположени апартаменти. Това са напълно оборудвани малки апартаменти, предлагащи висока степен на комфорт и удобство.

Училището предлага възможност за посрещане и изпращане от/до летището (еднопосочен/двупосочен трансфер) за основните летища на градовете Мадрид, Барселона, Севиля, Гранада, Аликанте и Валенсия.

ПРИМЕРНИ ЦЕНИ 2016 г.
ИКОНОМИЧЕН ПАКЕТ 2 седмици - 2 седмици курс по испански 10 уч.ч. седмично, учебници, настаняване в самостоятелна стая в апартамент с други курсисти - 490 евро

СТАНДАРТЕН ПАКЕТ 2 седмици - 2 седмици курс по испански 20 уч.ч. седмично, учебници, настаняване в самостоятелна стая в семейство със закуска - 670 евро

ИНТЕНЗИВЕН ПАКЕТ 4 седмици - 4 седмици интензивен курс по испански 25 уч.ч. седмично, учебници, настаняване в самостоятелна стая в апартамент с други курсисти - 1360 евро

Попитайте ни за конкретен курс и вариант за настаняване, който сте си харесали и ние ще направим и ще ви изпратим съответната калкулация.
В пакетните цени не са включени самолетни билети и медицинска застраховка. Ние можем да ги организираме, ако желаете.
До Мадрид има директни двупосочни полети на Wizz Air

Учете испански и в Барселона, Севиля, Гранада, Аликанте и Валенсия. Попитайте ни за града, курса и настаняването, което желаете. Направете си безплатна регистрация за езиков курс в чужбина от тук: accentschool.net/contact

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ:
КУЛТУРНА ПРОГРАМА 

В града 
- разходки с гид в центъра на града 
- тематични градски разходки 
- манастири и дворци 
- посещения на изложби и музеи 
- театри, концерти, танцови прояви 
- испанския нощен живот с неговите барове 
- посещения в местни компании 
- специална програма за националните празници 

В училището 
- музикална програма 
- испански филми 
- изложби на местни творци 
- дегустация на вина 
- готварски ателиета 
- разговори на социални, политически и исторически теми 
- литетаратурни ателиета 

Екскурзии 
- половиндневни екскурзии до замъци и кралски дворци 
- целодневни екскурзии /през уикендите/ 
- разходки в планината с гид 
Много от посочените мероприятия са включени в цената. Допълнително се заплащат дегустацията на вино, ателието по готварство, вхoдните такси и екскурзиите.

За по-подробна информация и записване за езиков курс в Мадрид, моля, свържете се с нас на тел. 02/ 983 4228, 0888 591605 или ни изпратете запитване на e-mail:  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Ще се радваме да отговорим на въпросите ви!


You are here Обучение в Испания