Новини

pic1a

Studio Cambridge е езиково училище, създадено през 1954 г., и е едно от най-старите училища в Кеймбридж. Предлага богата гама курсове по английски език – целогодишни курсове за възрастни, 7 летни лагера за ученици и 1 целогодишен лагер за тийнейджъри.

Нека си поговорим за Pascua: Пълно ръководство за езикова ваканция в Испания по време на Великден

великден испания 5

Повече от 70% от испанците се определят като католици, което прави Pascua (Великден) най-широко празнувания празник в страната.

English - A2 / Pre-Intermediate

English - A2 / Pre-IntermediateКурс по английски за тези, които бързат. Курс за знаещи, които искат спешно да научат още повече.

Курс за хора, разполагащи с един цял месец и желаещи да го оползотворят по най-добрия начин - научавайки нов език, или по-скоро, усъвършенствайки познанията си по английски.

Интензивният курс по английски ниво А2 (Pre-Intermediate) стартира на 2 април 2018 г. и се провежда в дните понеделник, вторник, четвъртък и петък, от 9.00 ч. до 13.30 ч. Курсът е с хорариум 100 учебни часа, изцяло присъствени. Към тях можете да се възползвате от допълнителни 20 учебни часа работа в онлайн платформата на Езикова школа АКЦЕНТ, както и от мобилното ни приложение за учене на думи.

Стартира курс по немски език - ниво A1.1

немски език - ниво A1.1За хората, които желаят да изучават немски език, за онези, които търсят бърза реализация в България или професионално бъдеще в Германия, но до момента не са учили немски език. 

Нивото е за абсолютно начинаещи или за хора, които са учили преди доста време и вече са забравили наученото някога. 

Курсът е особено подходящ както за хора, които работят, така и за учащи или студенти. Дните на провеждане на курса са събота и неделя, от 10.00 ч. до 14.00 ч. Хорариумът е 60 учебни часа по 45 минути, а продължителността е 6 седмици (без празниците).

Старт на вечерен курс - А2, английски

 Вечерен курс А2 английскиПредстои стартиране на нова група по английски език, ниво А2.

Курсът е вечерен, провежда се в понеделник, сряда и петък от18.30 до 21.00 ч. Хорариумът е 100 уч. часа присъствено обучение + допълнителни 20 часа работа в онлайн платформата на Езикова школа АКЦЕНТ.

График и цени за курса можете да видите от тук (course schedule).

Контакти

Езикова школа АКЦЕНТ
ул. Георги Бенковски 21
София, 1000
Email: info@accentschool.net
Tel: +359 2 983 42 28
Mobile: +359 888 59 16 05
Webistewww.acentschool.net

Езикова школа АКЦЕНТ е специализирана в чуждоезиково обучение по английски, немски, френски, испански и италиански език за всички възрасти, както и български език за чужденци. От създаването си през 2002 г. школата е разработила собствена високоефективна методика и стандарти за работа, гарантиращи качеството на езиковото обучение.


Към стария ни сайт