Курсове по английски език в Малта

малтаРазположена в сърцето на Средиземно море, Малта привлича над 1 милион посетители годишно с кристалните си води, горещия средиземноморски климат, богатия нощен живот, дружелюбните жители и богатото историческо и културно наследство. В продължение на 160 години Малта е британска колония. Периодът на колонизация е оставил трайни следи – движението е от ляво, всекидневниците се издават на английски език. Запазвайки средиземноморския си чар, страната същевременно се развива като една от основните англоговорящи дестинации за желаещите да научат английски. Същевременно Малта съчетава по прекрасен начин по-изгодните цени за обучение по английски с топлия климат и очарователното море. Малта е член на Европейския съюз с два официални езика: английски и малтийски. Безспорно това е прекрасен избор на място за учене на английски. 
Няколкогодишното официално партньорство с редица от водещите езикови школи в Малта ни позволява да предложим изключително добри условия за изучаване на езика и почивка. Нашите партньори са внимателно подбрани, отчитайки редица фактори, като – лиценз от Министерство на образованието в Малта, местоположение на школата, реноме на школата, метод на преподаване, материална база, квалификация на преподавателите, богатство на програмата за свободно време, възможности за настаняване и др.
Езиковите курсове и езиковите ваканции, организирани съвместно с нашите партньори, предоставят прекрасна възможност за изучаване на английски език в англоговоряща среда, на топъл и гостоприемен средиземноморски остров.

European School of English (ESE)

  • За училището

  • За курсовете

  • Настаняване

  • Примерни цени

  • Курсове за деца


European School of English e перлата в групата на нашите партньори в Малта. ЕSE e създадено през 1996 г. и предлага изключително високо ниво на обучение по английски език и богата палитра от курсове – Общ английски, Бизнес английски, Подготовка за сертификатни изпити за обучаеми от всички възрастови групи и от цял свят.

Допълнително доказателство за качеството на предлаганото от ESE езиково обучение е дългият списък с акредитации, доказващ ангажираността на мениджмънта на училището с качеството и стандартите:
- Акредитиран член на EAQUALS и единственото независимо училище в Малта, което притежава този сертификат
- Акредитиран член на IALC (Международната асоциация на езиковите училища)
- Лицензирано от Министерство на образованието в Малта
- Член на FELTOM  - Федерация на английските езикови училища в Малта
- Акредитирано от Малтийската агенция по стандартизиране (MSA)
- Акредитирано от националната комисия за подкрепа на равноправието (National Commission for the Promotion of Equality)
- Акредитиран партньор на Trinity College London, сертифициран център за сертификати GESE и ISE
- Оторизиран изпитен център на TOEIC
- Член на WYSECALTO and IATA

Преподавателският екип се състои от англоговорящи професионалисти, квалифицирани и преминаващи последователна програма за повишаване на квалификацията. 
Персоналът на департамента за свободно време и забавления е съставен от професионално подготвени и приятелски настроени служители, които ще ви осигурят качествено обслужване и 100 % подкрепа по време на вашия престой. 

Защо ви препоръчваме училище ESE - Малта
European School of English  е модерно и прекрасно оборудвано в съответствие с най-високите стандарти и изисквания. Учебните зали са светли, просторни и напълно климатизирани, което превръща ESE в идеалната среда за обучение.
Wi-Fi достъп е осигурен безплатно за всички курсисти в цялата сграда на училището. Сградата на European School of English се намира в централната част на Сейнт Джулиънс, само на няколко минути от увеселителните райони на Малта и на кратко пътуване с автобус от търговския център – Слима. Самостоятелната и специално построена за нуждите на European School of English сграда е изключително удобна и като местоположение, и като функционалност. Разположените на 6 етажа учебни помещения, офиси, общи части и различни зали осигуряват приятна атмосфера и усещане за академична среда и дух.
Най-високият етаж е място за т. нар. Executive Floor  - специално отделен етаж и учебни зали за клиенти от топ мениджмънта на различни международни фирми. Също така там се намират и офисите на директора и служителите на училището. На последния етаж се намира и изключително приятна “лятна градина” или т. нар. Rooftop terrace.
Третият, вторият и първият етаж са запълнени с учебни зали с отлично оборудване, широки, удобни и светли. Интерактивните бели дъски са стандарт и обучението е планирано с широко използване на най-новите образователни технологии. Приземният етаж е мястото, което прави най-силно впечатление – с директен излаз на тиха улица, почти без движение на автомобили, с превъзходна приемна и любезен персонал, с тълпата от весели курсисти, смеещи се и разговарящи оживено пред училището, с голямото училищно “барче” вдясно от рецепцията, пълно с различни напитки, топли и студени храни, вътрешна зала и широка тераса с маси по нея. Зад основната приемна зала с рецепцията се намира втора по-малка зала, в кояtо е разположен отделът, организиращ занимания през свободното време – Leisure Department. Плуване, ветроходство, уиндсърфинг, леководолазни гмуркания, езда, плажни спортове, футбол, тенис, парти на лодка, риболовни излети, туристически обиколки на острова, карнавали, дискотеки и какво ли още не се предлага за запълване на всяка минута свободно време и за повишаване на настроението на клиентите на ESE.
Подземният етаж е мястото, където можете да използвате няколко компютърни зали и лингвистичен кабинет за самоподготовка или за онлайн уроци по английски.


КУРСОВЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ
Общ английски - стандартен курс (20 уч.ч. седмично), интензивен курс (30 уч.ч. седмично)
Комбиниран курс – групово обучение + индивидуално обучение
Обучение в мини-групи до 6 курсисти - 20 уч.ч. седмично
Курсове по бизнес английски - 20 или 30 уч.ч. седмично
Курсове за подготовка за изпитите на Cambridge - 30 уч.ч. седмично, минимум 8 седмици
Курсове за подготовка за изпитите IELTS, TOEFL, TOEIC - 30 уч.ч. седмично, минимум 6 седмици
Програми 50+
Индивидуално и полуиндивидуално обучение - пакети от минимум 10 уч.ч.

КУРСОВЕ ЗА УЧЕНИЦИ
Училище ESE предлага курсове за ученици от 8 до 17 години, които се провеждат през лятото /от юни до септември/, както и през пролетната ваканция.

Летен езиков лагер за деца – 8-11 години
Езиков лагер за тийнейджъри - 12-14 години
Junior Club – 13-17 години
Английски + футбол / Milan Junior Camp/ - 10-16 години
Курсове за младежи
Академична година

КУРСОВЕ ЗА ПРЕПОДАВАТЕЛИ /ETI - Executive Training Institute/
Допустими за финансиране по програма “Еразъм +” на ЕС

БИЗНЕС УЧИЛИЩЕ /ETI - Executive Training Institute/


Възможностите за настаняване, организирани от училището са изключително разнообразни и са в състояние да задоволят всеки вкус и всички изисквания.

Настаняване в общежитие към училището – намира се в самата сграда на училището и предлага настаняване на хотелски принцип с високо ниво на комфорт, в самостоятелни стаи със закуска, климатик, Wi-Fi.

Общежитие до училището – сграда в близост до училището /на 40 метра/, предлага настаняване в самостоятелни със закуска, климатик, WiFi.

Общи апартаменти с други студенти – икономичен вариант /Еconomy/ и луксозен /Superior и Superior+/, в близост до училището или с осигурен безплатен транспорт сутрин - самостоятелни и двойни стаи, без храна, с ползване на оборудвана кухня, всекидневна с телевизор, WiFi.

Настаняване в семейство  - самостоятелни и двойни стаи със закуска вечеря
Настаняване в хотели 3, 4, 5 * - самостоятелни стаи, студиа, апартаменти.

За децата се предлага настаняване в хотелски комплекс 4*, на база пълен пансион, климатизирани стаи до 4 деца, тенис корт, басейн.


ИКОНОМИЧЕН ПАКЕТ 2 седмици - 685 евро *
2 седмици стандартен курс по английски език по 20 уч.ч. седмично, учебници, двупосочен трансфер от и до летището, настаняване в двойна стая в общ апартамент Economy на 200 м от сградата на училището, ползване на оборудвана кухня, обща баня и тоалетна, половиндневна екскурзия до Валета, включваща шоуто The Malta Experience, вечерно парти за добре дошли, сертификат в края на курса
* цената е за слаб сезон - 01.01-11.06 и от 13.09 до 31.12.2016
Цена на допълнителна седмица за слаб сезон - 320 евро
 
СТАНДАРТЕН ПАКЕТ 2 седмици - 1085 евро*
2 седмици стандартен курс по английски език по 20 уч.ч. седмично, учебници, двупосочен трансфер от и до летището, настаняване в самостоятелна стая в общежитието в училище ESE, климатик, безплатен WiFi, телевизор, баня и тоалетна, закуска, половиндневна екскурзия до Валета, включваща шоуто The Malta Experience, вечерно парти за добре дошли, сертификат в края на курса
* цената е за слаб сезон -  01.01-11.06 и от 13.09 до 31.12.2016
 Цена на допълнителна седмица за слаб сезон - 520 евро

SUPERIOR /БИЗНЕС/ ПАКЕТ 2 седмици - 1465 евро*
2 седмици стандартен курс по английски език по 20 уч.ч. седмично, учебници, двупосочен трансфер от и до летището, настаняване в студио в хотел The George Urban Boutique Hotel - 4*, разположен точно срещу училище ESE, просторна баня и тоалетна, безплатен WiFi, 32-инчов LCD  телевизор, Ipod докинг станция, мини-бар, Спа център, 2 басейна на покрива, половиндневна екскурзия до Валета,  включваща шоуто The Malta Experience, вечерно парти за добре дошли, сертификат в края на курса
* цената е за слаб сезон - 01.01-06.03 и от 13.11-31.12.2016
Цена на допълнителна седмица за слаб сезон - 710 евро

ИНТЕНЗИВЕН ПАКЕТ 4 седмици -  2325 евро*
4 седмици интензивен курс по английски език по 30 уч.ч. седмично, учебници, двупосочен трансфер от и до летището, настаняване в самостоятелна стая в общежитието срещу училище ESE - White House, климатик, безплатен WiFi, телевизор, баня и тоалетна, закуска, половиндневна екскурзия до Валета,  включваща шоуто The Malta Experience, вечерно парти за добре дошли, сертификат в края на курса
* цената е за слаб сезон - 01.01-11.06 и от 13.09 до 31.12.2016
Цена на допълнителна седмица за слаб сезон - 570 евро

За други пакети, моля свържете се с нас за точна калкулация.

СЕМЕЙНИ ПАКЕТИ - пакетни програми за семейства с деца в хотели The George Urban Boutique Hotel 4*, Coastline hotel 4* - минимум 2 седмици.
Попитайте за нашите ценови предложения.

ПАКЕТИ ЗА ДЕЦА И ТИЙНЕЙДЖЪРИ 2016

ЦЕНИ ЗА 2-СЕДМИЧЕН ПАКЕТ - в евро

Възраст: 8-11 години 
Период: ЛЯТО: 25 юни - 10 септември 2016
Цена за 2 седмици: 1345 евро
Допълнителна седмица: 650 евро
Настаняване: Salini Resort 4* - пълен пансион

Възраст: 12-14 години 
Период:  ЛЯТО: 25 юни - 10 септември 2016
Цена за 2 седмици: 1345 евро
Допълнителна седмица: 650 евро
Настаняване: Salini Resort 4* - пълен пансион

Възраст: 13-17 години 
Период ЛЯТО: 25 юни - 10 септември 2016
Цена за 2 седмици: 1345 евро 
Допълнителна седмица:  650 евро

Настаняване: Salini Resort 4* - пълен пансион

Настаняване: приемно семейство - пълен пансион /за ученици над 13 години/
Цена за 2 седмици:  1045 евро
Допълнителна седмица: 500 евро

Пакетните цени включват:
  - 2 седмици обучение по английски език в групи до 15 деца, предлагат се всички нива - 40 уч.ч.
  - Учебни материали
  - Двупосочен трансфер от и до летището
  - Съответното настаняване на база пълен пансион - закуска, обяд и вечеря
  - Групов лидер от училище ESE - по 1 за всеки 15 ученици
  - Ежедневна извънкласна програма - плажове, спортни мероприятия, дискотеки, екскурзии, културни мероприятия (без неделя)
  - Ориентационна разходка и парти за добре дошли
  - Тениска на училище ESE
  - Чанта на езикова школа АКЦЕНТ
  - Денонощна 24-часова телефонна линия с училище ESЕ - Малта и с представител на езикова школа "Акцент"

Цените не включват:
  - Самолетни билети
  - Медицинска застраховка
  - Джобни пари

По желание можете да резервирате също и:

Интензивен курс от 30 уч.ч. седмично - добавка за 2 седмици: 200 евро
Курс по ветроходство, 1 седмица - 450 евро - предлага се в две нива
Курс по гмуркане, 1 седмица - 250 евро

MILAN JUNIOR CAMP 2016 - английски + футбол

Възраст: 10-16 години 
Период: 2 юли - 16 юли 2016
Цена за 2 седмици: 1865 евро
Настаняване: Salini Resort 4* - пълен пансион

Пакетната цена за Milan Junior Camp включва:
2 седмици сутрешни тренировки по футбол с треньори на Милан (3 часа на ден), 40 уч.ч. английски език - от 15.00-18.30 ч. всеки ден от понеделник до петък, настаняване на база пълен пансион, групов лидер на всеки 15 деца, извънкласна програма вечер, спортна екипировка на Adidas

За повече информация и записване на езиков курс в Малта, моля, свържете се с нас на тел. 983 4228, 0888 591605 или ни изпратете запитване на email:  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .
Ще се радваме да отговорим на въпросите ви!

Задайте онлайн въпрос за училището и обучението там като използвате онлайн чата долу в дясно на страницата.
Заявете изготвяне на примерна оферта за обучение в European School of English като попълните формата.


Отзиви за обучението в Малта

Привет,
наред с пожеланията за чудесни празници и ведро пролетно настроение ви изказвам искрените си благодарности относно престоя ми в Малта.
Относно организацията на ESE School, думата е една - перфектна!!! Всички екскурзии, на които се записах, бяха чудесни, с добри екскурзоводи, които освен, че бяха изключително подробни в информацията, а и винаги добавяха нещо важно относно особеностите в изразяването в английския език, така че да се запомни и преживяването, и езика :-)
Трансферът от и до летището бяха изключително полезни и особено трансфера от хотела към летището на връщане беше с абсолютна точност до минутата.
Преподавателката беще с много подредена система на обучение, единственото за което мога да съжалявам, е че една седмица е много малък период, но както се казва "business , first" :-), така че ми остава надеждата да успея да си организирам бизнеса и да посетя Малта и ESE за по-дълъг период от време.
Сърдечно ви благодаря за съдействието да преживея една изключително различна, ведра, слънчева, изпълнена с нови приятелства седмица.

Поздрави и до нови срещи
Антоанета Антова

You are here Курсове по английски език в Малта