Warning: Creating default object from empty value in /home/accentsc/public_html/old/plugins/system/jat3/core/joomla/modulehelper.php on line 320
Езикова школа АКЦЕНТ
  • сертифицирай знанията си
  • English speaking course
  • онлайн обучение
  • български за чужденци
  • английски интензивен
  • курсове за ученици
Previous Next

Езикова школа АКЦЕНТ

Централен офис:
София, ул. Георги Бенковски 21, ет. 1
983 42 28, 0888 59 16 05

Учебна база Витошка:
София, бул. Витоша 28, ЕТАЖ 1

Записване за курсове, явяване на изпити и интервюта за работа се провеждат САМО в централния ни офис на ул. Георги Бенковски 21Вижте адресите на картатаPlease enter the text in box , you see in below image:


Отзиви на курсисти

Здравейте,

Аз завърших курс А1.1. по немски език във Вашата школа. Сърдечно Ви благодаря за хубавия избор на преподавател, а именно Мая Янева, тъй като тя направи часовете ни много приятни и занимателни. От нея човек може да научи наистина много неща. Просто всеки идваше с голямо удоволствие и научаваше много за немския език. Курсът беше много приятен и заради групата, с която бях. С огромно нетърпение очаквам и второто ниво, а именно А1.2. по немски език. Но тъй като разговарях и с другите от групата ще имаме възможност от 1,2 ноември 2012г. да запишем второто ниво. Надявам се да се сформира група и да можем от началото на ноември да започнем отново при същата преподавателка.
Като цяло школата много ми харесва, разбира се изключително много и преподавателката, а също и времето в което бях вечерно време от 18.30-21.30ч. Искрено Ви благодаря, че направихте така приятно това прекарано време при Вас и с нетърпение очаквам вашия отговор дали би могло да се направи такава група от ноември месец.
Желая Ви приятен и спокоен ден.

С поздрави: Цветелина Димитрова

You are here Контакти