Warning: Creating default object from empty value in /home/accentsc/public_html/old/plugins/system/jat3/core/joomla/modulehelper.php on line 320
Езикови курсове в Европа | Езикова школа АКЦЕНТ

Езикови курсове в Европа

Английски в Англия

английски в Англия
Лятото е сезонът на забавленията, екскурзиите, почивките и удоволствията. Съчетайте полезното с приятното и подобрете своя английски с незабравим езиков курс в Англия – Лондон, Оксфорд, Кеймбридж или Манчестър. Езикова школа АКЦЕНТ ще ви предложи перфектната комбинация от високо качество, разумни цени и изпитани партньори. 
Цени от: 395 GBP на седмица

Английски в Малта

английски в Малта
Лятната столица на обучението по английски език – Малта - ви очаква с реномирани училища, изпитана методика, разнообразно настаняване и много слънце, море и забавления. Използвайте лятото и подобрете своя английски в най-добрите езикови училища в Малта-островът на рицарите, морето и английския език. Високо качество на добра цена в слънчева Малта.
Цени от: 370 евро на седмица

Немски в Германия

немски в Германия
Научете немски в Берлин, Мюнхен, Франкфурт или Хамбург. Езикова школа АКЦЕНТ работи с най-добрите немски училища, за да ви предостави високо качество, перфектни условия за обучение, настаняване, културна програма и забавления. Използвайте лятото и научете немски език или го усъвършенствайте максимално. Гарантирано високо качество от Германия.
Цени от: 355 евро на седмица

Френски във Франция

френски във Франция
Страната на любовта, готвенето, Марсилезата и изкуството ви очаква. Езиков курс по френски в Париж или Монпелие, лято на брега на морето или във френската столица, впечатления, емоции, забавления и учене на френски език са нашето предложение за почитателите на тази невероятна страна. АКЦЕНТ ще бъде вашият партньор при избора на най-подходящото френско езиково училище.
Цени от: 460 евро на седмица

Италиански в Италия

италиански в Италия
Независимо дали харесвате пица или спагети, дали предпочитате Рим или Флоренция, ние ще ви помогнем да изберете подходящия езиков курс в Италия, да се запознаете с културата и историята на града, да създадете много нови приятелства и да се върнете с по-добър италиански и по-добро настроение. Рим, Флоренция, Орбетело: Италия, италианският език и култура ви очакват в една незабравима езикова ваканция.
Цени от: 360 евро на седмица

Испански в Испания

испански в Испания
Ние ще ви помогнем да изберете между най-добрите възможности за учене на езика в Мадрид, Барселона, Валенсия, Аликанте и други живописни испански градчета. Нашите партньори в Испания за професионалисти, отдадени на каузата за популяризиране на испанския език и дават всичко от себе си, за да направят вашата езикова ваканция в Испания полезна, приятна и незабравима. Вашата Испания!
Цени от: 270 евро на седмица

Немски в Австрия

немски в Австрия
Виена, Пратерът и всички забележителности на австрийската столица ви очакват в перфектна комбинация от курс по немски език, екскурзии, забавления и незабравими летни спомени. Немският се учи по-лесно в съчетание с интересни места, богата история, културно наследство и професионализъм в преподаването. Езикова школа АКЦЕНТ е представител за България на едно от най-добрите австрийски езикови училища.
Цени от: 400 евро на седмица

Летни езикови лагери

Летни езикови лагери за ученици
Време е за заслужената почивка на децата ви, съчетана с незабравима лятна езикова ваканция в чужбина. Независимо дали вашето дете учи английски, немски, френски, италиански или испански език – ние имаме готово решение! Работим с реномирани езикови училища в Англия, Франция, Германия, Австрия, Испания, Италия и Малта, предлагащи летни езикови лагери с качествено обучение, настаняване, хранене, спорт и забавления за ученици от 12 до 17 години.
Цени от: 545 евро на седмица

You are here Езикови курсове в Европа