Warning: Creating default object from empty value in /home/accentsc/public_html/old/plugins/system/jat3/core/joomla/modulehelper.php on line 320
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ НА КУРС В ЕЗИКОВА ШКОЛА “АКЦЕНТ” | Езикова школа АКЦЕНТ

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ НА КУРС В ЕЗИКОВА ШКОЛА “АКЦЕНТ”

 1. Записването в курс става след предварително положен безплатен входящ тест – онлайн, по email или на място в школата – тестът е задължителен за всички нива, различни от абсолютно начинаещи, както и за курсисти на школата с повече от 1 година прекъсване след предишен завършен курс.
   
 2. Записването за курс става с внасяне на цялата такса за курса или 50% депозит в брой или по банков път най-късно 3 дни преди началната дата. За да си запазите място в групата и да се възползвате от 10% отстъпка за ранно записване, не чакайте последния момент.
   
 3. Доплащане на таксата за курс – не по-късно от 2 седмици след старта на курса. Неплатилите в този срок спират да посещават курса.
   
 4. Прехвърляне в друг курс – възможно е само след съгласуване с управителя на школата, при наличие на свободни места.
   
 5. Възстановяване на суми – след стартиране на курса суми не се възстановяват. 

  При невъзможност от клиента да посещава курс по основателни причини, се попълва писмена молба до управителя и се издава ваучер за прехвърляне в следващ удобен курс. Валидността на ваучера е 6 месеца.

  При отказ на курсист да посещава курса минимум 2 дни преди началната дата, платената сума се възстановява на 100%.
   
 6. Цената е за курс с обявен в програмата хорариум и минимум 4 записани курсисти. При по-малък брой записани курсисти езикова школа АКЦЕНТ (1) отлага началото на курса със 7-10 дни; (2) предлага друг вариант за провеждане на обучението; или (3) възстановява на курсистите внесената сума.
  При 3 записани, курсовете се провеждат с 85% от хорариума за съответното ниво, обявен в програмата, след съгласуване с всички записани.
   
 7. В цените на курсовете не са включени учебните материали. Те могат да се закупят допълнително.
   
 8. Занятията се провеждат по предварително обявената в сайта програма. При неявяване на курсистите на занятие, то се счита за проведено.
   
 9. Курсовете се водят в екип от двама преподаватели, с предварително съгласуван график и разпределение от ръководството на школата.
   
 10. Всеки курс завършва с полагане на финален тест. След успешно положен тест с над 70% езикова школа АКЦЕНТ издава сертификат на български и на изучавания език за покритото ниво съгласно Европейската езикова рамка. Неиздържалите финалния тест получават удостоверение за завършен курс и могат да се явят безплатно на втори тест до 1 месец след края на курса.
 11. Всички обявени отстъпки важат при плащане в брой или по банков път. При плащане на ПОС терминал, отстъпките не са приложими.

You are here Условия за записване