Warning: Creating default object from empty value in /home/accentsc/public_html/old/plugins/system/jat3/core/joomla/modulehelper.php on line 320
Входящи тестове | Езикова школа АКЦЕНТ
  • онлайн обучение
  • English speaking course
  • сертифицирай знанията си
  • курсове за ученици
  • английски интензивен
  • български за чужденци
Previous Next

Входящи тестове

Преди да запишете езиков курс, е необходимо да направите входящ тест за определяне на вашето ниво. Това ще гарантира еднакви знания на всички курсисти в групата и е предпоставка за ефективно и качествено обучение.

В езикова школа АКЦЕНТ можете да направите онлайн входящ тест за определяне на нивото. Разработените от нас интерактивни тестове са направени така, че да пестят вашето време и да са достъпни дори и за най-ангажираните.

Моля, напишете вашите имена и електронен адрес и ние ще ви изпратим резултатите веднага след попълване на теста.
Ако желаете, свържете се с нас по телефон или е-mail, за да уточним детайлите по езиковото обучение, от което имате нужда. Можете да използвате и формата за контакт, за да се свържете с нас.


Отзиви на курсисти

Здравейте!
Първо искам да Ви поздравя за страхотните преподаватели във школата. За мен курсът А1.1 беше истинско удоволствие и с нетърпение (макар и малко уморена след работния ден) чаках часовете по немски!
За съжаление, не мога да запиша следващото ниво (А1.2) през Октомври, защото на мен и моята близначка (Биляна Тончева - която също караше първото ниво с мен) ни предстои пътуване в чужбина и ще се върнем едва края на Октомври.
Оказа се, че на повечето учениците в групата ни Октомври също ще е натоварен и затова бихме искали да Ви попитаме дали ще има обявени дати за ниво А1.2 (Немски език) от Ноември - вечерни часове след 18:30 ч.

Надявам се, че ще ни отговорите позитивно и ще можем да се запишем преди да отлетим от България (излитаме понеделник 15 Октомври), защото се връщаме в края на месеца.
В писмото си включвам също всички хора, от групата, които проявиха желание да се запишат в следващото ниво, ако то започне началото на Ноември и особено ако Мая ни е пак учител!

С уважение,
Деница Тончева

You are here Входящи тестове