Warning: Creating default object from empty value in /home/accentsc/public_html/old/plugins/system/jat3/core/joomla/modulehelper.php on line 320
Входящ тест - френски език | Езикова школа АКЦЕНТ
  • English speaking course
  • онлайн обучение
  • английски интензивен
  • курсове за ученици
  • сертифицирай знанията си
  • български за чужденци
Previous Next

Френски

Онлайн тестове за определяне на ниво:

Уважаеми клиенти, за коректното определяне на вашето езиково ниво е необходимо да се направи кратък онлайн тест. Това ни помага да уеднаквим нивата на записаните в групите и повишава резултатността от курсовете и удовлетвореността на курсистите ни.

Кликнете на бутона, за да отворите теста:

Online Placement Test 

 

Виж: Описание на учебната система
Виж: Учебна програма > Френски

Регистрирайте се за курс


Отзиви на курсисти

Привет,
наред с пожеланията за чудесни празници и ведро пролетно настроение ви изказвам искрените си благодарности относно престоя ми в Малта.
Относно организацията на ESE School, думата е една - перфектна!!! Всички екскурзии, на които се записах, бяха чудесни, с добри екскурзоводи, които освен, че бяха изключително подробни в информацията, а и винаги добавяха нещо важно относно особеностите в изразяването в английския език, така че да се запомни и преживяването, и езика :-)
Трансферът от и до летището бяха изключително полезни и особено трансфера от хотела към летището на връщане беше с абсолютна точност до минутата.
Преподавателката беще с много подредена система на обучение, единственото за което мога да съжалявам, е че една седмица е много малък период, но както се казва "business , first" :-), така че ми остава надеждата да успея да си организирам бизнеса и да посетя Малта и ESE за по-дълъг период от време.
Сърдечно ви благодаря за съдействието да преживея една изключително различна, ведра, слънчева, изпълнена с нови приятелства седмица.

Поздрави и до нови срещи
Антоанета Антова

You are here Входящи тестове Френски