Warning: Creating default object from empty value in /home/accentsc/public_html/old/plugins/system/jat3/core/joomla/modulehelper.php on line 320
Входящ тест - испански език | Езикова школа АКЦЕНТ
  • онлайн обучение
  • English speaking course
  • курсове за ученици
  • български за чужденци
  • английски интензивен
  • сертифицирай знанията си
Previous Next

Испански

Онлайн тестове за определяне на ниво:

Уважаеми клиенти, за коректното определяне на вашето езиково ниво е необходимо да се направи кратък онлайн тест. Това ни помага да уеднаквим нивата на записаните в групите и повишава резултатността от курсовете и удовлетвореността на курсистите ни.

Кликнете на бутона, за да отворите теста:

Online Test Espanol 

 

Виж: Описание на учебната система
Виж: Учебна програма > Испански

 

Регистрирайте се за курс


Отзиви на курсисти

Здравейте!
Първо искам да Ви поздравя за страхотните преподаватели във школата. За мен курсът А1.1 беше истинско удоволствие и с нетърпение (макар и малко уморена след работния ден) чаках часовете по немски!
За съжаление, не мога да запиша следващото ниво (А1.2) през Октомври, защото на мен и моята близначка (Биляна Тончева - която също караше първото ниво с мен) ни предстои пътуване в чужбина и ще се върнем едва края на Октомври.
Оказа се, че на повечето учениците в групата ни Октомври също ще е натоварен и затова бихме искали да Ви попитаме дали ще има обявени дати за ниво А1.2 (Немски език) от Ноември - вечерни часове след 18:30 ч.

Надявам се, че ще ни отговорите позитивно и ще можем да се запишем преди да отлетим от България (излитаме понеделник 15 Октомври), защото се връщаме в края на месеца.
В писмото си включвам също всички хора, от групата, които проявиха желание да се запишат в следващото ниво, ако то започне началото на Ноември и особено ако Мая ни е пак учител!

С уважение,
Деница Тончева

You are here Входящи тестове Испански