Warning: Creating default object from empty value in /home/accentsc/public_html/old/plugins/system/jat3/core/joomla/modulehelper.php on line 320
Отзиви | Езикова школа АКЦЕНТ

Прекарах невероятно време тук. Много харесах начина на преподаване и особено игрите с обяснението на думите, взети във всеки урок. Продължавайте да работите в същия дух. За първи път се забавлявах с изучаването на езика и не го смятах за задължение. Разпределението на материала е много добро. Преподаването е на много високо ниво.

Граци

Курсът по английски език беше много добър, както и учителката, която водеше нивото. Групите са малки и това е отлично, за да се обърне внимание на всеки човек отделно. Отношението към курсистите е страхотно, както от учителя, така и от администрацията. Ако искате да учите с желание, определено тук е мястото.

Любомира

Учителите в тази школа са подбрани такива, които наистина се интересуват от това хората да излизат със знания от нивата, е не просто да минат един материал, и съм доволна и благодарна.

Даниела Нетовска

Мисля, че през двата месеца на обучение, съвсем неусетно уменията и знанията ми се увеличаваха. Беше ми много забавно и времето минаваше неусетно, а пък за мое учудване започнах лека полека да мисля на този език.

Катя Любенова

Изключително съм доволна от обучението в езикова школа "Акцент". Преподавателите, с които имах удоволствието да изучавам езика, бяха усмихнати и мотивирани, с което и желанието на курсистите се увеличи многократно. Групата не беше твърде голяма, освен това заниманията бяха разнообразни и всеки успя да открие това, което му е наистина необходимо и да запълни пропуските си. Чувствам се много по-уверена и компетентна в ползването на езика и отново бих се доверила на школата при желание да продължа с изучаването на този или друг език

Хари


You are here За школата Отзиви от курсисти