Warning: Creating default object from empty value in /home/accentsc/public_html/old/plugins/system/jat3/core/joomla/modulehelper.php on line 320
Кой ни препоръчва | Езикова школа АКЦЕНТ
  • курсове за ученици
  • български за чужденци
  • сертифицирай знанията си
  • онлайн обучение
  • English speaking course
  • английски интензивен
Previous Next

Кой ни препоръчва

 

СИА Адвъратйзинг ООД

“Бихме желали да изразим удовлетворението си от работата ни с преподавателите от Езикова школа АКЦЕНТ. Работят с голямо желание и полагат необходимите усилия за постигане на най-добрите резултати в най-кратки срокове. Подхождат към учениците си с разбиране и професионализъм. Изключително коректни и точни са във всяко едно отношение.
Като се позоваваме на опита си с преподавателите от Езикова школа АКЦЕНТ, горещо препоръчваме на всеки заинтересован да се възползва от услугите им.”

Теменуга Ненова
Изпълнителен директор
на Алианц България
Управление “Автомобилно застраховане”

“Осигурявайки високо квалифицирани преподаватели, качество при провеждането на обучението и добро отношение към обучаващите се, Езикова школа АКЦЕНТ показа, че е сериозен и надежден партньор.“

Жана Иванова
Бранд мениджър на Christian Dior
Нотос България

“Като човек, който има опит в изучаването на чужди езици, смятам, че АКЦЕНТ се отличават с изключителен професионализъм. Преподавателите са на необходимото ниво, имат индивидуален подход към всеки. Непрекъснато се предоставят многобройни и разнообразни упражнения, които се правят по време на курса и вкъщи. Отношението към курсистите е изключително: всеки е обграден от много внимание и търпение.”


Отзиви на курсисти

Хората от екипа на езикова школа "Акцент" са страхотни!Отнесоха се с мен много отговорно, държаха ме в течение на всичко и бяха много коректни. Преподавателят, който ме обучаваше, е чудесен, компетентен и с отлични преподавателски умения.

М.В.

You are here За школата Кой ни препоръчва