Warning: Creating default object from empty value in /home/accentsc/public_html/old/plugins/system/jat3/core/joomla/modulehelper.php on line 320
Кой ни препоръчва | Езикова школа АКЦЕНТ
  • български за чужденци
  • курсове за ученици
  • онлайн обучение
  • сертифицирай знанията си
  • английски интензивен
  • English speaking course
Previous Next

Кой ни препоръчва

 

СИА Адвъратйзинг ООД

“Бихме желали да изразим удовлетворението си от работата ни с преподавателите от Езикова школа АКЦЕНТ. Работят с голямо желание и полагат необходимите усилия за постигане на най-добрите резултати в най-кратки срокове. Подхождат към учениците си с разбиране и професионализъм. Изключително коректни и точни са във всяко едно отношение.
Като се позоваваме на опита си с преподавателите от Езикова школа АКЦЕНТ, горещо препоръчваме на всеки заинтересован да се възползва от услугите им.”

Теменуга Ненова
Изпълнителен директор
на Алианц България
Управление “Автомобилно застраховане”

“Осигурявайки високо квалифицирани преподаватели, качество при провеждането на обучението и добро отношение към обучаващите се, Езикова школа АКЦЕНТ показа, че е сериозен и надежден партньор.“

Жана Иванова
Бранд мениджър на Christian Dior
Нотос България

“Като човек, който има опит в изучаването на чужди езици, смятам, че АКЦЕНТ се отличават с изключителен професионализъм. Преподавателите са на необходимото ниво, имат индивидуален подход към всеки. Непрекъснато се предоставят многобройни и разнообразни упражнения, които се правят по време на курса и вкъщи. Отношението към курсистите е изключително: всеки е обграден от много внимание и търпение.”


Отзиви на курсисти

Системата е изключително добра и лесно "смилаема". Преподавателите са много усмихнати, старателни и помагат на учениците да се справят по-лесно с материала. Препоръчвам този курс на всички, които искат да научат много за кратко време.

Мария

You are here За школата Кой ни препоръчва