• сертифицирай знанията си
  • български за чужденци
  • немски език
  • курсове за ученици
  • онлайн обучение
  • безплатни преговорни часове
  • English speaking course
  • английски интензивен
Previous Next

Кой ни препоръчва

 

СИА Адвъратйзинг ООД

“Бихме желали да изразим удовлетворението си от работата ни с преподавателите от Езикова школа АКЦЕНТ. Работят с голямо желание и полагат необходимите усилия за постигане на най-добрите резултати в най-кратки срокове. Подхождат към учениците си с разбиране и професионализъм. Изключително коректни и точни са във всяко едно отношение.
Като се позоваваме на опита си с преподавателите от Езикова школа АКЦЕНТ, горещо препоръчваме на всеки заинтересован да се възползва от услугите им.”

Теменуга Ненова
Изпълнителен директор
на Алианц България
Управление “Автомобилно застраховане”

“Осигурявайки високо квалифицирани преподаватели, качество при провеждането на обучението и добро отношение към обучаващите се, Езикова школа АКЦЕНТ показа, че е сериозен и надежден партньор.“

Жана Иванова
Бранд мениджър на Christian Dior
Нотос България

“Като човек, който има опит в изучаването на чужди езици, смятам, че АКЦЕНТ се отличават с изключителен професионализъм. Преподавателите са на необходимото ниво, имат индивидуален подход към всеки. Непрекъснато се предоставят многобройни и разнообразни упражнения, които се правят по време на курса и вкъщи. Отношението към курсистите е изключително: всеки е обграден от много внимание и търпение.”


Отзиви на курсисти

Обучението ми по испански език в ниво А1 в езикова школа Акцент бе неочаквано приятно преживяване. Записах се за курса спонтанно, след което се чудех дали да започна, и започнах със смесени чувства. Сега, в края на курса, искам да споделя, че се чувствам удовлетворена от работата, която свършихме с преподавателя и останалите курсисти. Не очаквайте обаче, че преподавателят ще изсипе знанията наготово запаметени в нашите глави. Истината е, че успехът идва след много самостоятелен труд. Преподавателят има ролята да помага, но той не може да свърши вашата работа.

Диляна Балева

You are here За школата Кой ни препоръчва