• български за чужденци
 • онлайн обучение
 • сертифицирай знанията си
 • английски интензивен
 • курсове за ученици
 • English speaking course
Previous Next

Училище Oxford House College

 • За училището

 • За курсовете

 • Настаняване

 • Примерни цени

 • Курсове за деца


Oxford House College (OHC) е едно от най-популярните акредитирани езикови училища в Лондон. Училището работи от 1974 г., а всяка година в него идват над 7200 курсисти от цял свят, за да подобрят своя английски, както и перспективите си за обучение и кариерно развитие. Разположено е в централната част на Лондон, близо до известната Oxford Street с много възможности за пазаруване и разглеждане на забележителности - близо до Хайдпарк, Ковънт гардън, Парк Сохо и Кембридж тиътър. Училището се намира в 5-етажна сграда, разполага с 22 отлично оборудвани класни стаи, модерна библиотека, барче, безплатен WiFi
OHC разполага с учебни бази и в Оксфорд и Стратфорд на Ейвън. Училището предлага богата гама от курсове за възрастни и за ученици, а също и за преподаватели по английски език. Преподавателите са с роден английски, висококвалифицирани и с опит в преподаването на английски хора от различни възрасти и националности.
В пакет с курсовете училището предлага и добре организирана и богата културна програма, която ви дава допълнителни възможности да практикувате английския си.

Карта на Лондон с маркировка на сградата на училището можете да видите от тук.


OHC предлага курсове както в Лондон, така и в Оксфорд и в Стратфорд на Ейвън. Курсовете по английски език са в средно големи групи и включват редовна информация от преподавателя относно представянето на всеки един курсист. Можете да започнете курса си всеки понеделник и да се обучавате от една седмица до една академична година. 

Курсове за възрастни
Училището предлага богата гама курсове за възрастни, които се провеждат целогодишно както в базата в Лондон, така и в Оксфорд и в Стратфорд на Ейвън. Организират се курсове по общ английски, интензивен английски, разговорен английски и произношение, бизнес английски, както и индивидуални уроци.

Курсове за деца и ученици
Oxford House College провежда летни курсове за ученици (11 – 17 г.), фокусирани върху подобряване на английския в приятната и спокойна атмосфера на Стратфорд на Ейвън – родния град на Шекспир. Курсът включва 21 учебни часа седмично, допълнени с ежедневни следучилищни занимания, разходки и страхотни екскурзии през почивните дни. Цената за курсовете за деца и ученици включва всички възможни разходи – обучение, настаняване, храна и извънучебни дейности.
Брошура за детските курсове можете да изтеглите от тук.

Сертификатни курсове
Oxford House College провежда специализирани курсове за подготовка за сертификатни изпити (FCE, CAE, CPE, IELTS)

Курсове за преподаватели
Курсовете за обучение на учители по английски език (допустими по Еразъм +) са изключително ефективна възможност за повишаването на квалификацията на преподаватели по английски език. Провеждат се целогодишно, съобразно утвърден график и включват следните теми:
  - Креативна методология
  - Професионално развитие
  - CELTA
  - DELTA
Пълен списък на курсовете на Oxford House College можете да видите от тук.
Начални дати и цени на курсовете можете да видите от тук.


Oxford House College предлага разнообразни възможности за настаняване, както в близост до училището, така и в други райони на Лондон:

Настаняване в семейство (Homestay accomodation):
Това е чудесна възможност да се възползвате пълноценно от престоя си в Лондон, като изберете настаняване в някое от внимателно подбраните приемащи семейства. По този начин ще се чувствате като у дома си и същевременно ще упражните английския си в приятелска атмосфера и в реални ситуации от ежедневието. Ще разполагате със собствена стая, можете да избирате между 3 хранения на ден, самостоятелно готвене, само закуска или закуска и вечеря. Настаняванията в семейства са в зони 2 – 6 в Лондон. Двойни стаи са също възможни, но само за случаите, когато пристигате заедно с друг човек по едно и също време. Сградата на ОНС се намира в Зона 1 на Лондон.

Възможности за настаняване през цялата година(Year Round Residences);
Friendship House - Southwark:
Friendship House е нова архитектурна сграда, работеща на принципа на самообслужване. Разположена е в историческия Саутхуърк (Southwark) и е близо до голям брой метростанции, включително Southwark, Elephant and Castle, Borough and Waterloo, което предоставя лесен достъп едновременно до Ситито и до Уест енд ( the West End). 
Bowden Court - Notting Hill Gate:
Bowden Court е разположена на чудесно място – тиха улица с жилищни сгради, която е близо до bustle of Notting Hill Gate с прочутият си пазар Portobello Road street market и е на пешеходно разстояние от Kensington Gardens, Bayswater and Holland Park.

Допълнителни възможности за лятно настаняване (Summer residences)
Всички летни настанявания са в зона 1 на Лондон, на максимум 30 минути пеша до ОНС, което позволява да се съкрати загубата на време в съвременното напрегнато ежедневие. Сградите за лятно настаняване са модерни и преминали основен ремонт в съответствие с международни стандарти. 

Допълнителни варианти за настаняване
Възможни са и други варианти на настаняване през туристически агенции в Лондон, например хотел, апартамент, студио, хостел и др.


ИКОНОМИЧЕН ПАКЕТ 2 седмици
2 седмици стандартен курс от 15.30-18.30 ч., настаняване в самостоятелна стая в семейство в зона 3 без храна – 675 GBP

СТАНДАРТЕН ПАКЕТ 2 седмици
2 седмици стандартен курс от 9.00- 12.00 ч., настаняване в самостоятелна стая в семейство в зона 2 със закуска и вечеря – 915 GBP

ИНТЕНЗИВЕН ПАКЕТ 4 седмици
4 седмици интензивен курс от 9.00- 15.30 ч., настаняване в двойна стая в общежитие в зона 2 със закуска и вечеря – 1995 GBP

Училище Oxford House College предлага варианти за детски летни лагери в базите си в Оксфорд и Стратфорд на Ейвън.

Моля попълнете формуляра за заявка за оферта, за да изготвим конкретно предложение за курс за дете.

Задайте онлайн въпрос за училището и обучението там като използвате онлайн чата долу в дясно на страницата.
Заявете изготвяне на примерна оферта за обучение в Oxford House College като попълните формата.

 

Училище Rose of York

 • За училището

 • За курсовете

 • Настаняване

 • Примерни цени

 • Курсове за деца


Училище Rose of York, Лондон, е създадено през 1989 г. Оттогава то работи успешно по формулата:
  - отлична обстановка за комуникация
  - едни от най-добрите преподаватели в Лондон
  - от цял свят
  - записване след препоръка
Преподавателите са с майчин език английски, всички са сертифицирани учители с квалификации от Cambridge, Trinity и др. Те са подбрани заради международния им опит, ентусиазма им, и най-вече – съобразяването с индивидуалните нужди на курсистите. 
Разположено на 5 минути от Oxford Circus /централната част на Лондон/, в къща от 19 век, Rose of York има 12 класни стаи, зала за прожекции, кафе и библиотека, компютърна зала с безплатен достъп до интернет.

Училището предлага богата гама курсове по общ английски, бизнес английски, както и подготовка за международни изпити. Ето кратка информация за основните типове курсове в Rose of York:
Общ английски – 15 академични часа седмично - сутрешен /9.00-12.15 ч./ или следобеден курс / 12.45-16.00 ч./ по 3 часа на ден, от понеделник до петък
Изучавате граматика и лексика, използвана в ежедневието, като успоредно с това подобрявате произношението и комуникативните си умения. Опитните преподаватели създават непринудена и позитивна атмосфера за учене. Редовните тестове и отчети ще ви позволят да следите напредъка си.

Общ английски + разговор
 – 20 часа седмично
Изучавате общ английски по 3 академични часа на ден и усъвършенствате говоренето си чрез един допълнителен комуникативен урок дневно, в който дискутирате теми от ежедневието. Практикувате лексиката и граматиката, които са ви затруднили. Това е най-подходящият курс, за да затвърдите наученото и да добиете увереността да говорите на английски.

Интензивен курс в мини група – 25 часа седмично /предлага се през юли и август/  - 9.00-12.00 и от 13.00-15.00 ч.
Научете английски бързо с интензивния курс в малка група. Всеки урок е разделен на две части, което ви дава възможността да учите с двама различни преподаватели. Малкият брой курсисти е гаранция за индивидуален подход към всеки. Много практически упражнения за говорене, много възможности да задавате въпросите си – в този курс наистина се работи много, но пък и резултатът си струва.

Бизнес английски – ниво В2+, възраст над 18 години: 15 часа седмично - сутрин 9.00-12.15 ч.
Опитни преподаватели ще ви научат на английски език с бизнес насоченост, обяснявайки ви специализирана бизнес лексика и езиковите структури, които са ви нужни за придобиване на практически умения. (бизнес кореспонденция, отчети, разговор по телефона, водене на преговори, купуване и продаване, маркетинг, финанси, подбор на персонал). По време на курса се използват изпитани материали и реалистични ролеви игри, за да практикувате езика, който хората наистина използват в работата си, и да подобрите вашия бизнес етикет.

Rose of York провежда също така и курсове подготовка за изпитите IELTS, FCE, CAE, CPE, както и индивидуално обучение.
Училището предлага богата културна програма, посещения на музеи, спортни събития, пътешествия с кораб, партита. Курсистите имат реалния шанс да срещнат много нови приятели от цял свят, да се забавляват и да общуват на английски.


Училище Rose of York, Лондон, предлага настаняване в семейства, студентски общежития и хостели.

Настаняване в английско семейство 
В зависимост от системата за градски транспорт Лондон е разделен на зони. Повечето семейства живеят в зони 3 и 4, което означава, че ще пътувате 45-60 минути до училището. Малка част от семействата живеят по-близо, в зона 2 (30 – 40 мин. до училището) или зона 1 /център/ - под 30 минути до училището.

Настаняване в студентски общежития
Курсистите, които искат да са по-независими и същевременно да се срещнат с хора от други националности, могат да изберат този вид настаняване. Общежитията са разположени в зона 1 и 2 и придвижването до училището е лесно.

Допълнителни варианти за настаняване
Възможни са и други ватрианти на настаняване през туристически агенции в Лондон, например хотел, апартамент, студио, хостел и др.


СТАНДАРТЕН ПАКЕТ 2 седмици
2 седмици стандартен курс от 9.00-12.15 ч., настаняване в самостоятелна стая със закуска в семейство в зона 2 на Лондон – 930 GBP

ИНТЕНЗИВЕН ПАКЕТ 3 седмици
3 седмици интензивен курс от 9.00-14.30 ч., настаняване в самостоятелна стая със закуска и вечеля в семейство в зона 2 на Лондон – 1720 GBP

Моля попълнете формуляра за заявка за оферта, за да изготвим конкретно предложение за курс за дете.

Задайте онлайн въпрос за училището и обучението там като използвате онлайн чата долу в дясно на страницата.
Заявете изготвяне на примерна оферта за обучение в Rose of York London като попълните формата.


You are here Обучение в Англия